32 - i never thought i'd fall for my cousin's best friend

 
Previously:
"Nej jag bjuder ut dig, som våran första dejt." Hela hennes ansiktsuttryck blir mjukt igen och det gör mig alldeles varm inombords. Lilla underbara människa.
"Verkligen?"
Jag nickar och kollar djupt in i hennes ögon, och lutar min panna mot hennes. Våra ansikten kommer nästan farligt nära varandras och det blir svårare att möta hennes ögon. "Vi måste ju göra det på rätt sätt eller hur?"
Hon drar ifrån och nickar, sen biter hon sig lite i läppen. Ibland när hon blir nervös har hon en tendens att bita i läppen. Inte jämt, men ibland. Jag vill ta reda på i vilka sammanhang hon gör det, då är det lättare att läsa av henne. "Ska vi gå in?"
Med hjälp av mina händer, som vilat på hennes höfter, lyfter jag först ut henne för att sen ta mig ut själv. Jag stänger igen dörren och låser bilen, innan jag lägger min hand på hennes rygg och går sida vid sida in med henne.
Efter en mysig heldag med Justin, eller ja nästan heldag med tanke på att han kom till mig på eftermiddagen, så hade han nu åkt hem för att byta om och göra något mer. Han hade bjudit ut mig på en dejt. En riktig dejt, på en fin restaurang! Jag skulle ha klänning och han skulle ha någon skjort/kavaj-liknande sak, och det hela var bara nervigt. Att få klä upp sig och fixa sig och leka vuxen helt plötsligt. Fast jag kände mig nästan vuxen. Han är arton och jag är sexton. Det är ju praktiskt taget vuxet. Blair hade skickat snapchats på klänningar jag kunde låna av henne, men jag hade redan en perfekt. Vit spetsklänning utan axelband som gick ungefär till mitten av låren. Under brösten var det ett band i pärlor och det är den finaste klänning jag har i hela garderoben. Den var sparad till ett perfekt tillfälle, som detta. Våran första dejt. Det låter helt sjukt. Jag ska på dejt med Justin Bieber.
Jag blev precis klar med ögonskuggan och då ringer dörrklockan. För att vara ärlig så är jag ganska nervös, och jag vet inte varför. Men det är så olikt mig, att gå på finrestaurang och sånt. Med en kille dessutom. En stilig sådan som jag fått känslor för.
När jag går ut till hallen har mamma redan öppnat och står och pratar med Justin. Hon får syn på mig och hennes blick förändras på en gång. Nästan som att hon blir förvånad. Men jag har faktiskt inte fixat mig såhär mycket någon gång på jäääättelänge. Inte vad jag kommer ihåg i alla fall. Visst brukar jag fixa mig, men inte så som jag gjort idag.
Justin gör sig synlig genom att komma in och när han ser mig blir hans ögon en aning större och han synar mig från topp till tå. Grejen är bara att han är så snygg att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Han har på sig en blazer men har dragit upp ärmarna så hans underarmar, och väldigt snygga tatueringar, gör sig synliga. Att jag ska gå ut med den här farligt heta människan är helt oförståeligt. Att jag dessutom måste kunna slita blicken från honom då och då gör det här mycket mer otrovärdigt i min hjärna.
"Hej.", säger jag när jag känner att det gått lite för lång tid utan att hälsa. "Igen.
"Hej.", ler han. "Ska vi åka på en gång? Bordet är bokat till åtta och om vi ska hinna dit också.."
"Ja absolut. Hejdå mamma!"
"Ha det så kul ungdomar."
Jag slår igen dörren och följer med Justin till bilen. Han håller upp dörren som den gentleman han är och sen stänger han igen den, för att gå över och göra samma process till sig själv.
"Du är väldigt vacker idag.", säger han när vi rullat ut från min uppfart. För några sekunder bryter han blicken från vägen för att kunna kolla på mig. Hans ögon speglar ren ärlighet, och hela jag fylls av värme. Vackra, perfekta människa.
"Du är väldigt snygg idag." Han ler åt det jag säger, men börjar skjuta tillbaka om att jag är snyggare och måste lära mig att kunna ta komplimanger och än det ena än det andra. Efter en halvtimma svänger han dock in på parkeringen till en finrestaurang jag aldrig ätit på, men åkt förbi flera gånger. Den är italiensk vad jag förstått. Sen vet jag att Justin är galen i italiensk mat, och det är han inte ensam om.
Vi går in och han säger att namnet är bokat i Bieber, efter det blir vi ledda till ett bord långt in. Vi har stolarna mittemot varandra och det är levande ljus på bordet. Riktigt mysigt, och ett perfekt restaurangval för våran första riktiga dejt. Egentligen är det ju inte en "äkta första dejt" för det är ju mer första gången man ska ses som något mer än vänner, men det är en sån gullig gest ändå.
"Hej och välkomna till La betolla di terroni. Jag heter Sofía och kommer vara eran servitris ikväll. Här är era menyer, jag är tillbaka om en stund för att ta era beställningar." Hon räcker oss varsina menyer, och ger oss ett leende innan hon ger sig iväg.
Allt med det här är så ovant. För Justin är det här säkert vardagsmat, men jag uppskattar det verkligen jättemycket. "Vad ska du beställa?"
Jag ser upp för att möta hans underbara, mörkbruna blick som skimrar på grund av ljusen framför oss. Hans perfektion får mig att le, och han är inte sen med att ge av ett mjukt leende han med. "Jag vet inte, någonting med pasta tror jag. Du då?"
"Jag med, antingen pasta bolognese eller pasta alfredo. Det är det jag brukar äta när vi är i Italien, eller på italienska restauranger överlag."
"Jag har aldrig varit på en äkta italiensk restaurang som denna.", erkänner jag.
Han ser allvarligt förvånad ut när jag säger det. "Va!?"
"Jaa.."
"Då måste jag ta med dig till en äkta italiensk restaurang i Italien. Du kommer älska maten där om du gillar italiensk mat nu."
Sofía är tillbaka vid vårat bord och jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska beställa. Hon har sitt mörka hår uppsatt i en knut bak på huvudet, sen har hon på sig en vit skjorta med en röd/guldrandig väst över och ett par svarta långbyxor. I handen håller hon ett anteckningsblock och en bläckpenna, redo att skriva ner vad vi nu tänkt beställa. "Är ni färdiga?"
"Ja, jag tror det. Um, vad ska du ha Jocelyn?"
"Öh.. Uh.. Hm.. Vad rekommenderar du?", säger jag eftersom jag inte har någon aning. Jag möter hennes blick och hon ser så trevlig ut med sitt läppstiftsleende.
"Jag kan rekommendera våran penne all'arrabbiata där vi har ett hemgjort recept, ifall du vill ha pasta?"
Det hon precis sa var inte direkt ett tydligt nog svar till mig. Penne är en pastasort, det vet jag. Men allirabatta? "Uh.. Vad är det för något?"
"Det är en stark tomatsås." Starka saker gick inte ihop med varken mig eller min mage.
"Öh.. Kan du rekommendera någon annan pasta?" Hennes förvånade reaktion får mig att vilja krypa in i ett hörn eller något. Min kassa erfarenhet av restauranger och sådant gör mig bara osäker. I ren desperathet söker jag Justins tröstande blick, och den fann jag snabbt. Han räcker fram sin hand på bordet och jag tar den, sen klämmer han den mjukt och allt känns helt plötsligt bra igen. Osäkerheten gör inte så himla mycket, för han dömer mig inte för den som Sofía antagligen gör just nu. Speciellt eftersom jag sitter med popstjärnan Justin Bieber, som hon säkert redan förstått att det är.
"Vi har ju den enkla pasta alfredo, och pasta al pesto. Ifall du letar efter något mer originellt, tänkte jag."
"Pasta al pesto blir jättebra. Och bubbelvatten att dricka." Hon skriver ner det jag sa och vänder sen blicken mot Justin, med samma leende som förut.
"Jag tar pasta alfredo och cola."
"Toppen. Ska ni ha förrätt, efterrätt eller något annat?"
"Um, jag har förbeställt." Förbeställt vad?
"Åh, jaha. Då förstår jag. Jag kommer med drickorna alldeles strax." Justin avfyrar ett perfekt leende, och sen går hon iväg.
"Vad har du förbeställt?" Min nyfikenhet kunde knappast hålla sig borta.
"Det får du se.", ler han mjukt och lägger andra handen på bordet. När jag inte lägger upp min på en gång, räcker han sig efter den och tar sen tag i den.
"Jag är så glad att du sitter här med mig idag."
Han är så gullig att mitt hjärta smälter. "Jag är så glad att jag får sitta här med dig idag. Allt det här är perfekt. Det är bara så.. Nytt. Jag brukar inte gå på restaurang och sådant. Men det är jättekul att få uppleva det med dig."
Sofía är tillbaka med våra drickor och jag och Justin börjar prata om allt möjligt.

Lagom till att vi ätit upp och fått våra tallrikar bortplockna, hade Sofía och en manlig servitör kommit ut med en stor, dyr champagneflaska och hällt upp till oss båda. De hade också kommit in med massa färsk frukt och chokladfondue. Att Justin hade fixat det här speciellt till idag var bara för.. Jag vet inte. Det var overload på känslor för mig just nu. En kille har varit så fin att han fixat det här till mig, för min skull. Sjukt alltså. Inte trodde väl jag i min vildaste fantasi att flytten tillbaka till Stratford även skulle inkludera att jag föll för min kusins bästa kompis..
"Skål. för oss.", säger Justin och håller upp hans champagnefyllda glas.
"För oss.", ler jag och slår ihop våra glas. Vi tar varsin klunk och jag kan inte förstå hur de kunde servera alkohol till underåriga. Jag är liksom 16 år. För Justin var det ju bara ett år kvar, så det kanske de hade lite mer förståelse för. Men mig då!? De frågade inte ens om leg.
"Vad är det här för något?" Justin håller upp en vit fruktbit med svarta kärnor i. Det ser ut som en kiwis mitt fast vit.
"Jag tror den heter drakfrukt. Inte säker dock." Han stoppar in den i munnen och tuggar. "Var den god?"
Han nickar. "Lite lik kiwi fast ändå inte."
"Jag vill ha en jordgubbe!", säger jag exaltherat och räcker mig efter en.
"Nej! Låt mig mata dig.", flinar Justin.
"Lägg av jag kommer få choklad överallt." Nu kommer han säkert kladda till hela mitt ansikte och med tanke på att jag har vit klänning är det här bara en väldigt dålig idé.
Till slut tjatar han till sig att han ska få mata mig och det går helt okej med lite hjälp på slutet från min sida. Vi fortsätter att äta frukt och jag matar han med jordgubbar som jag sen äter resten av halvan av, bara för att.
Efter någon timma har vi ätit upp den mesta av frukten och druckit champagnen. Justin betalar och sen går vi ut till hans bil. När han sätter sig i förarsätet blir jag lite förvånad först. Han kan ju inte köra nu när vi druckit champagne?
"Men vi har ju druckit?" Justin kollar överraskat på mig. Vad nu? När han ser mitt ansikte börjar han skratta.
"Det var ju alkoholfri champagne!" Mitt ansikte blossas genast upp. Inte konstigt att de inte frågade!
"Åh herregud." Jag begraver ansiktet i händerna och han backar ut från parkeringen.
"Vad söt du är, inte skulle jag väl sätta mig i bilen om jag hade druckit?" Han lägger en av sina händer på mitt lår, och jag ryser till på benen. Inte vet jag varför, av ren nervositet säkert.
"Skäms inte inför mig. Vart ska vi nu, till någon av de andra eller?"
"Är du själv hemma?" Egentligen skulle jag inte vilja träffa några andra nu. Den här kvällen har varit perfekt och förtjänar att bli avslutat på ett perfekt sätt också.
"Jag vet inte riktigt."
"Kan vi inte åka hem till dig istället och bara mysa?"
"Det låter som en mycket bättre idé ifall du frågar mig.", ler han mot mig och kramar om mitt ben lite extra. Vilken underbar kille jag fått tag på.Efter middagen som verkar blivit lyckad trodde jag att vi skulle träffa alla vänner, både för att hon föreslagit det och för att jag ville träffa dem. Men hon hade bett om att åka hem till mig och mysa, och inget är väl bättre än att få spendera mer egentid med henne.
"Hallå!?", ropar jag när vi precis stigit innanför dörren. Inget svar. "Mamma!? Mormor?!"
"Det verkar som att vi är hemma själva.", hör jag henne säga bakom mig när jag går in för att kolla.
"Jag antar det.", svarar jag och ler när jag vänder mig mot henne igen. Jag går fram och placerar mina händer på hennes midja för att sen ge henne en kyss.
"Du smakar choklad.", ler hon när vi dragit ifrån.
"Well thanks for that babe. Ska vi sitta i vardagsrummet eller mitt rum?"
"Om bara din säng hade varit lite större.." Jag höll med henne om att min säng var alldeles för liten för att både mysa och sova i, ändå trängde vi ihop oss i den ibland. Ifall jag fick välja skulle jag och mamma, eller jag, köpa en egen lägenhet inne i Toronto som jag kunde åka till då jag var här istället för till mormor och morfar jämt. Speciellt om vi nu skulle bli tillsammans snart. Då kommer jag vilja åka hit hela tiden, och hur mycket egentid skulle vi få hemma hos mig då? Ingen. Visst kunde vi vara hemma hos henne, men det blir inte så kul att vara det hela tiden. Det är bättre om jag skaffar mig något eget. "Kan vi inte byta om till något bekvämare dock? Min klänning är inte speciellt mysvänlig om man säger så."
Jag tittar ner på hennes vita klänning med spetsmaterial, hon var mycket vacker i den. Faktiskt hade jag nog aldrig sett henne så vacker som hon var idag. "Vi går upp och kollar i mitt rum."
Vi är snabbt uppe i mitt rum och framme vid min garderob. Hon börjar rota i lådorna bland mina sprillans nya underkläder och jag kan inte låta bli att flina åt henne, hon tror säkert att jag har mjukisbyxor eller något där också. "Vad vill du ha för något?"
"En av dina tröjor." Hon tittar upp på mig och jag ler mot henne innan jag tar fram det hon bett om. "Tack!"
"Är det lugnt om jag bara har byxor på mig? Det blir så varmt." Jag tittar mot henne för att se hennes reaktion, och jag kan se på henne hur ovan hon är med allt detta. Hon stirrar ner på tröjan i hennes hand och börjar fingra med ena ärmen.
"Såklart." Vad söt hon är när hon är osäker. Jag flinar mot henne när hon tittar upp och sen byter vi snabbt om. Hon vänder sig med ryggen mot mig och jag tar upp min mobil så fort jag är klar. Eftersom hon redan känner sig obekväm behöver jag inte precis göra allt värre genom att stirra som en idiot. När båda är klara drar jag in henne i min famn och pussar hennes hjässa ett flertal gånger. Hon fnittrar åt mig och sen placerar jag armen runt hennes axlar, och hon sin arm runt min midja. Sen går vi ner för trappen i samma grepp.
"Nu ska vi göra det mysiiigt!" Hon lösgör sig från vårat grepp och sen springer hon in i vardagsrummet för att hoppa över soffryggen och landa mjukt i den.

Shit vad lång tid det tagit att göra detta kapitel, slutet är sämst eftersom man inte får vara med i själva mysdelen och allt känns bara dåligt och osammanhängande just nu men ni förtjänar uppdatering så här har ni det. Love u guys för att ni stannar med mig även fast jag uppdaterar svindåligt. Ni är guldvärda♥

31 - i want to take you on our first date

 
(BÄTTRE BILD KOMMER JAG LOVAR MEN VILLE FÅ UPP KAPITLET BARA)
Previously:
"Jo, det ska du. Kom, sätt dig här." Han drar med mig till en parkbänk som inte var långt ifrån där vi nu stod. "Sitt kvar här tills jag är tillbaka, rör dig ingenstans. Klarar du det?"
Jag nickar ivrigt och sen ger han sig iväg till huset igen. Om han inte är tillbaka snart så går jag och tar en titt i Kayla eller vad hon nu hettes kylskåp. Något borde det väl finnas att äta. Några går ut ur huset för att ställa sig och kladda på varandra, och någon har somnat bakom busken. På tal om att sova, vad skönt det skulle vara. Att få sova en stund. Jag sneglar på bänken. Det är ju nästan som en säng. Jag kan i alla fall vila tills Ryan är tillbaka. Jag lägger mig ner på bänken och stänger sen ögonen. Efter bara ett par sekunder har jag åkt in i en djup dvala och sover lika gott som en nyfödd bebis
Ett dunkande huvud, utmattad kropp och illamående känsla var vad jag vaknade upp till på tisdagsmorgonen. Jag slår försiktigt upp mina ögon, rädd över att det ska vara ljust, men jag möts för det mesta av mörker. Sängen jag ligger på är jättehård, så det är knappast min egen. Och inte Blairs eller Dylans heller. Det är antingen Chaz' eller Ryans. Ifall det inte är Justins, men hans är så liten så den kan jag nästan utesluta på en gång. En toalett spolas, och snart syns en figur i dörröppningen. Är det Ryan?
"Är du vaken Jocelyn?" Helt rätt gissat.
"Jag mår illa.", erkänner jag.
"Ska jag hämta en hink?"
Att nicka vore det optimala, eftersom att prata gör hemskt ont av någon anledning, men jag vet att illamåendet skulle bli miljoner gånger värre av det. "Gärna."
Snabbt är han ute ur dörren och jag trycker ner huvudet längre i kudden. Snälla Gud, få min baksmälla att upphöra pronto. Någon grymtar till bredvid mig, och då jag får syn på ett rött hårsvall förstår jag på en gång att det är Blair.
"Här, vart vill du ha den?"
Jag tar emot den och lägger ner den på golvet bredvid mig. "Tack Ryan."
"Ingen orsak."
"Vad är klockan?" Jag förstår inte själv hur jag orkar fortsätta min konversation, men så fort spyan lämnat min kropp kommer jag säkert må bättre.
"Tolv tror jag."
Det ända jag lyckas få ifrån mig är ett dovt läte. Helst av allt skulle jag vilja stoppa fingrarna i halsen på en gång, men det kanske inte är så kul för Ryan. "Jag kommer.. Hm."
"Då går jag ut härifrån ett slag."
När dörren är igenstängd hänger jag mig över sängen och gör det jag skulle. Riktigt äckligt är det, men som jag trodde så mår jag bättre efter. Nu skulle det sitta fint med en huvudvärkstablett och vatten för att skölja ur munnen, men Ryan är väl inte min betjänt heller. Jag lägger mig tillrätta i sängen igen och försöker dagdrömma mig till Hawaii och Balis ljusa havsstränder. Allt för att få bort tankarna om illamående och huvudvärk.
Jag måste ha somnat, för när jag slår upp mina ögon igen så är det betydligt senare på dagen. Blair ligger inte bredvid mig längre och hinken är borta. Rummet är fortfarande lika mörkt på grund av persiennerna, men från ljusglimtan på kanterna kan man se att det är ljusare än innan. Huvudvärken dunkar på, men illamåendet har försvunnit ganska så väl. Sakta sätter jag mig upp för att sen lämna sängen och gå ut på upptäcktsfärd efter de andra.
"Hallå?", försöker jag ropa men får hosta till. Min hals är raspig och jag är hes. Vad hände igår egentligen? Jag kommer knappt ihåg någonting.
"Jocelyn?" Ryan står i dörröppningen till toaletten.
"Hej. Vart är Blair?"
"Här är jag.", hör jag en hes stämma säga bakom Ryan. Jag närmar mig dem och ser henne huka sig över toalettstolen.
"Åh. Jag tror jag lämnar er två ifred.. Det är nog dags för mig att åka hem. Mår skit, och mamma är säkert arg också."
"Vill du inte äta något innan?", frågar Ryan och tar några steg ut.
"Nej det är lugnt. Tack så jättemycket för innan."
"Det är lugnt sis." Han ger mig en stor kram och sen ler han när vi släppt varandra.
"Vi hörs sen."
"Jadå."
"Hejdå boo, ha det så kul!", säger jag menat till Blair.
"Äh tyst.." Är det ända jag hör. Sen ler jag mot Ryan innan jag går ner för trappen. Mina klackskor ligger som tur är vid dörrmattan, antingen har hans mamma prydligt ställt dem där eller så gjorde han själv det när vi kommit hem. Det verkar som att han är själv hemma dock. När jag fått på mig skorna och öppnat dörren möts jag av en sval vind och sen en stekande sol. Att ta sig hem kommer nog bli jobbigare än väntat, klackskor och stekande sol är ingen bra kombination med baksmälla..

Mamma hade inte synts till någonstans när jag kom hem så det var tur. En lång, varm dusch och en stor lunch, eller mer stort mellanmål, senare låg jag nu i sängen smsandes med Justin. Idag är det tydligen lika varmt och härligt i Los Angeles som härhemma i Kanada. Kan tänka mig att det är säkert en tio grader varmare där än här dock. Det är alltid kallt i Kanada. Speciellt vintertid, känns som att det är vinter 80% av året.
Han skickar en bild på hans ben liggandes i en solstol med stekande sol. Ifall det inte varit för min huvudvärk hade jag nog gjort samma som honom. Jag tar en bild på mina bara ben i sängen. Då får jag en ansiktsbild av honom till svars, och jag skickar en nästintill likadan till honom.
"Jocelyn! Är du hemma?", ropar mamma och jag hör hur dörren stängs igen.
"Jaaa!", ropar jag tillbaka och sen hostar jag till. Min röst var verkligen inte normal idag.
"Vart var du igår? Inte hörde du av dig varken igårkväll eller imorse, vet du hur orolig jag blev?"
"Jag och Blair sov över, jag glömde berätta att jag åkte. Förlåt."
"Vad tur, jag tror nästan att du gjort något olagligt. Det gjorde ni inte va?"
"Nej såklart inte. Jag lovar.", ljuger jag.
"Bra. Är du hungrig? Jag tänkte laga kycklingpaj."
"Faktiskt, så åt jag nyss. Förlåt."
"Åh jaha.. Då gör jag den senare ikväll då.", svarar hon trumpet och lämnar sen mitt rum. Tur.
Justin slutar svara, han umgås säkert med massa andra. Inte tänker jag störa honom heller. Jag skickar iväg ett sms till Blair där jag frågar hur hon mår och sen går jag in på twitter och scrollar igenom hela. Inte mycket intressant har hänt. Dock följer jag ju bara de från "gänget", så det är inte så pass många. Instagram kollar jag också igenom, sen lägger jag upp en bild på mina ben och skriver "trött" med en emoji. Inte mycket händer så jag låser mobilen och lägger den på mitt nattduksbord, sen bestämmer jag mig för att dra upp datorn istället. Efter att jag är klar med min vanliga facebook-tumblr-twitter-runda, ja jag kollade twitter igen, går jag in på youtube. Först söker jag på sminkvideos och kollar på tjejer som gör stora, fina, färgglada sminkningar för att sen komma in på klipp med Justin. Jag vet inte hur, men plötsligt är jag inne och kollar på videos där han uppträder, så kallade "fanvideos", klipp från där han är ung och sjunger, och massa annat. Det verkar som att hans fans verkligen är dedikerade till att älska och avguda honom. Vissa av klippen som tjejer gjort har flera hundratusen visare. Hur lyckas dem med det? Ofattbart. Det är helt sjukt hur stor Justin är egentligen, och jag umgås med honom som att han är en vanlig kille. Fast för mig är han bara en vanlig kille. Jag ser honom som Justin, min kusins bästa kompis. Inte ser jag honom som någon världskändis heller. Det är bara konstigt att tänka på det, tycker jag. Att det finns miljontals små tjejer därute som skulle kunna kapa av en arm för att få träffa honom, i alla fall till vad som stod i kommentarerna på youtube. Hur kan en talang bli till något så stort, på bara ett par år? Först var han en kille med en dröm och en förjävla bra röst, men nu är han ett varumärke också. För det är han ju om man tänker efter. Det finns tröjor, dockor, armband, posters, skor, nallar, muggar, nyckelringar, väskor, mössor, allt möjligt med honom. Och inte är det bara i Kanada, eller bara i USA, utan det är så internationellt också.
"Gumman!" Mamma knackar på dörren och avbryter mina tankar om Justin. "Ska du ha kycklingpaj?"
"Vad är klockan?"
"Den är snart halv åtta." Halv åtta!? Hur länge har jag suttit här? När kom jag hem? Jag har inte tänkt på tiden överhuvudtaget.
"När kom du hem?"
"Sex-tiden."
"Ah.. Okej jag kommer strax." Jag stänger ner internet och loggar ut ur datorn, sen ger jag min mobil en snabb titt. Både Blair och Justin har svarat mig men jag orkar inte kolla nu, så jag låser den igen och går ut till köket och mamma.


Flygplanet hade precis landat i Toronto och nu väntade jag ivrigt på att få komma ut. Jag valde att åka ett vanligt flygplan i ekonomiklass hem, ibland blir man trött på att åka privatjet. Speciellt ensam som jag är nu. Kenny hade insisterat på att följa med mig hit så att det inte skulle uppstå några komplikationer, men jag tvingade honom att inte göra det. Jag kan klara mig själv, speciellt när det bara är Toronto. Det kan stå en klunga med fans, men om jag känner Kenny rätt har han redan informerat flygplatsen om att jag kommer så det är vakter där. Flygplansdörrarna öppnas och en trappa leder ner till marken där utanför. Det är en del folk som står före mig som kommer ut först, men jag försöker att hålla mig tätt till dem så man inte ska urskilja mig ur mängden. Då är det nämligen en stor risk att det blir kaos ifall det är några fans därinne.
"Justin Bieber?", frågar en vakt precis när jag ska gå in genom dörren.
"Aa?"
"Det står en vakt när du gått igenom tunneln, han följer dig till ditt bagage och sen kan du lämna flygplatsen säkert."
"Tack. Är det många fans här?"
"Tyvärr har jag ingen koll."
Jag nickar och tackar honom igen, sen går jag igenom "tunneln" eller vad man nu kallar det. Som vakten sagt så står det redan en annan vakt och väntar på mig när jag kommit till slutet av den. Han följer mig till en dörr där det står "Endast personal" på, och sen är vi inne bland alla bagage.
"En resväska?", frågar han.
Jag nickar. "En svart."
"Denna?" De måste redan tagit fram den för han räcker mig den rätta på en gång.
"Ja, tack så mycket."
"Jag följer dig till utgången, det är några tjejer här nämligen."
"Många?", frågar jag när vi börjar gå genom flygplatsen.
"Runt ett hundratal kanske." Det har varit mycket värre. Ibland har jag kommit till flygplatser där det är fans överallt, så de andra som ska åka på semester knappt ens kommit iväg. Jag kan höra skrik en bit längre bort, från gate:n där jag skulle kommit ut egentligen. Som tur är så går vi mot en utgång åt andra hållet, där det nog inte finns några. Jag känner mig elak som gör såhär, de har säkert stått här och väntat i flera timmar på mig. Det tar inte lång tid att skriva en autograf och ta några bilder, men nu vill jag verkligen inget annat än att komma hem. Flygresan har gjort mig trött och nu vill jag träffa min familj och vänner.
"Det står en svart bil precis där som ska ta dig hem. Tack för att du flygit med Canada Airlines." Vi skakar hand och jag ler mot honom.
"Tack för hjälpen, jag uppskattar det." Sen går jag ut till bilen, där en man hjälper mig in med bagaget i bakluckan fast jag kunde gjort det själv. Bara för att man råkar ha pengar betyder inte det att man inte kan ta hand om saker själv längre. Det får mig bara att känna mig som en liten unge. Chauffören frågar om adressen dit jag ska och jag säger mormor och morfars, sen börjar den en-timmas långa hemfärden.

Mormor hade lagat mat när jag kommit hem så vi hade precis ätit upp, och nu funderar jag på att dra hem till Jocelyn. Även fast det bara gått tio dagar känns det som hundra. Jag går in och ut ur sms-konversationen hela tiden, sen skickar jag till slut iväg ett.
"Vad gör du gubben?", säger mamma och tar min tallrik.
"Jag tror jag ska träffa Jocelyn. Om det är okej?"
"Javisst. Ska du träffa killarna också?"
"Vet inte riktigt."
"Ska du iväg Justin?", frågar mormor från disken där hon står.
"Ja, jag tänkte träffa Jocelyn."
"Jocelyn? Hon är så trevlig och vacker."
Jag ler. Att mormor och mamma tycker om henne gör allting hundra gånger bättre. Det gör henne hundra gånger bättre. "Jag vet."
"Är hon din flickvän?" Nu kollar inte bara mormor på mig, utan även mamma och morfar. Vad ska jag svara på detta?
"Um.. Nej. Eller.. Jag vet inte."
"Gillar du henne?", frågar mamma.
Då nickar jag med väldig fart. "Mycket."
"Gillar hon dig?"
"Hon har sagt det i alla fall."
"Då är det inget snack om saken. Du borde fråga henne idag Justin."
"Fråga vad?"
"Om hon vill bli din flickvän såklart!", säger mormor. Jag kan inte låta bli att skratta åt det hon säger, hon är så gullig.
"Det funkar inte riktigt så, mormor. Det är komplicerat."
"På min tid frågade killarna, och om man var intresserad så spelade man antingen svår eller så sa man på en gång att man gillade dem."
Mamma och mormor påbörjar någon diskussion om den gamla tiden och jag går ifrån köket. Jocelyn har svarat att hon mer än gärna vill träffas, så jag kan likagärna åka till henne på en gång.
"Nu åker jag!", ropar jag när jag fått på mig ytterkläderna.
"Hejdå hjärtat.", svarar mamma mjukt.
"Glöm nu inte vad vi sagt!" Mormor får mig att le påväg ut till bilen. Jag skulle kunna gå men om vi ska göra något är det bäst att ha bilen med sig. På bara ett par minuter är jag vid henne, jag parkerar på uppfarten och slår precis upp min bildörr då hon snabbt kommer ut ur dörren.
"Heeeej!", ropar hon och hoppar in i min famn när jag fortfarande sitter kvar.
"Hej.", svarar jag intryckt i hennes axel, kramandes tillbaka lika hårt som hon kramar mig. Om jag har saknat denna människa.
"Det känns som att du varit borta i hundra år.", suckar hon när hon gränslar mitt knä i bilen.
"Jag vet, känner likadant. Men nu är jag tillbaka!"
"Jaa! Ska du vara med mig hela dagen?" Hon ler och ser genuint lycklig ut när jag kollar in i hennes underbara ögon. Hur kan man inte älska en människa som henne?
"Jag tänkte det.", ler jag till svars.
"Åh vad bra! Men ikväll kan vi träffa dem andra och äta middag eller något. Kan vi inte gå ut på restaurang idag? Det känns som att jag suttit inne hela tiden, fast det har jag inte. Men jag har inte ätit finmiddag på säkert flera månader..", börjar hon babbla på. Man tror att man borde bli trött på folk som kan pladdra i flera timmar, men när hon pratar är det som att hela världen stannar och inget är intressantare än vad hon säger just då.
"Vi kan gå ut och äta ikväll annars, bara vi två. Jag vill bjuda dig."
"Men va? Man kan inte bjuda ut någon om det inte är något speciellt som hänt och det ända speciella som hänt är att du kommit hem vilket betyder att jag borde bjuda ut dig!", säger hon och gör en upprörd min.
"Nej jag bjuder ut dig, som våran första dejt." Hela hennes ansiktsuttryck blir mjukt igen och det gör mig alldeles varm inombords. Lilla underbara människa.
"Verkligen?"
Jag nickar och kollar djupt in i hennes ögon, och lutar min panna mot hennes. Våra ansikten kommer nästan farligt nära varandras och det blir svårare att möta hennes ögon. "Vi måste ju göra det på rätt sätt eller hur?"
Hon drar ifrån och nickar, sen biter hon sig lite i läppen. Ibland när hon blir nervös har hon en tendens att bita i läppen. Inte jämt, men ibland. Jag vill ta reda på i vilka sammanhang hon gör det, då är det lättare att läsa av henne. "Ska vi gå in?"
Med hjälp av mina händer, som vilat på hennes höfter, lyfter jag först ut henne för att sen ta mig ut själv. Jag stänger igen dörren och låser bilen, innan jag lägger min hand på hennes rygg och går sida vid sida in med henne.

FÖRLÅT FÖR FÖRDRÖJNINGEN men jag var med kompisar, det drog över tiden, osv.. Fulaste bilden ever men lovar att ta en bättre när jag får tid, skulle gått till bussen för en minut sen nämligen så blev lite småstressad hehe. Tack för att ni orkat vänta och hoppas kapitlet dög, love you guys!

FÖRLÅT

Hej mina fina läsare och förlåt så hemskt mycket för att det inte dykt upp något inlägg!

Som ni vet har mitt wifi krånglat och det är fortfarande inte löst, så härom dagen bestämde sig det för att lägga av helt igen. Några dagar gick, sen kom det tillbaka lite halvt, men nu är skrivarlusten som bortblåst. Allt jag skriver blir dåligt och jag suddar, skriver om, suddar, skriver om, suddar, skriver om, i en never ending cycle känns det som.
 
Kapitlet är dock snart klart, så om ni orkar hålla ut till imorgon så kan jag till 90% lova att det dyker upp då.

Tack för erat tålamod, ni är guldvärda ska ni veta.


30 - you're mine


Previously:

"Inte jag heller. Men man kan alltid försöka. Kom.", säger hon och är uppe på fötter på bara ett par sekunder. Jag ställer mig upp och följer med henne ut genom dörren. Tiden ifrån varandra får verkligen inte få oss att glida isär. Den här gången är det ju bara tio dagar, men vad händer när det blir flera månader isär? Om hon lämnar mig som mina tidigare flickvänner gjort vet jag inte vart jag ska ta vägen.
"Vi kan göra mac and cheese! Eller något?", ler hon mot mig och håller fram ett paket med makaroner och ostsås.
"Det blir jättebra.", ler jag till svars. Det är ofattbart vad den här tjejen gjort stort intryck på mig.
"Fast den här sitter ju också bra. Eller hur?"
"Ja absolut.", säger jag och ger Blairs klänning en halv blick. Om ens det. Vi är i Toronto och hon provar massa klänningar, hennes mamma och pappa ska ha en middag med massa viktiga människor i kontorsbranschen som tydligen kommer kunna ge henne många bra jobb i framtiden.
"Eller ska jag ta den svarta? För jag måste ju se seriös ut. Och ordentlig. Vi borde gå till Chanel igen."
"Mhm.", säger jag och låser upp mobilen för hundrade gången sen vi kom in i den här butiken. Jag väntar på att Justin ska svara på mitt sms jag skickade för några timmar sen. Han kommer hem om bara tre dagar, och jag längtar fruktansvärt mycket. Visst har vi bara varit ifrån varandra i en vecka, men han har redan missat så mycket. Det känns i alla fall som att han missat mycket. Jag har tusen saker att berätta för honom.
"Alltså vad är det med dig idag? Du ger ju inga råd! Jag tog med dig som smakråd och allt du gör är att hålla på med mobilen hela tiden. Fokusera lite!" Där kom den Blair jag känner fram igen.
"Alla klänningar sitter bra på dig så jag vet inte vad jag ska säga."
"Men lägg av nu. Ska jag köpa någon av dem?"
Hon håller fram en svart, en vit och en mörkblå. "Måste du ha klänning?"
"Är du seriös med mig nu?! Jag har provat säkert 30 klänningar och NU påstår du att jag inte kan ha det?" Hennes humör var verkligen inte det bästa idag.
"Jag bara frågade.."
"Sen måste jag till frisören om en halvtimma och då SKA klänningen vara fixad!"
"Låt mig gå och titta en gång, ta av dig den där klänningen.", säger jag och lämnar henne med en suck. Hon har fått för sig att hon ska färga håret rött också, som att det kommer ge businessmännen ett bättre intryck av henne. Fast jag tycker hon är cool som vågar vara sig själv. Bara hon skulle våga vara sig själv ikväll också. Det skulle hon kunna vinna många poäng på. Jag går runt i butiken och får syn på en jättefin vit klänning på en av dockorna. Varför tog vi inte den här tidigare? Ett hjärta är utstansat på ryggen och den är bara jättefin. Dockan har ett skärp i midjan också, det skulle verkligen passa perfekt på Blair. Jag börjar rota genom storlekarna och tackar gudarna när jag finner en 34:a. Fort spatserar jag iväg till provrummet och räcker henne den. "Den här är verkligen perfekt Blair."
Hon ger mig ett tacksamt leende och drar sen igen skynket. Efter kanske en minut öppnar hon upp hela och tar ett steg ut för att kunna syna sig själv i den stora spegeln utanför. "Åh gud.."
"Den är perfekt.", säger jag och nickar mot henne.
"Tack så jättemycket!" Hon böjer sig ner för att ge mig en kram, sen går hon in i provrummet igen. "Den här tar vi!"

Hennes hår hade blivit helt perfekt rött och med klänningen och alla accessoarer vi köpt blev hon lika snygg som en jag vet inte vad. Hon har verkligen mitt drömutseende om man säger så.
"Vi kanske ses ikväll, jag ringer dig om jag lyckas komma iväg.", säger hon och ger mig en kram. "Tack för allt idag!"
"Det är verkligen lugnt. Du är så himla snygg så ifall du inte kan imponera på dem kommer de säkert ta dig ändå för att du kan göra grym reklam för dem."
"Nej vad söt du är.", ler Blair. Sen vinkar vi lite smått innan hon stänger igen dörren och ger sig av.
Jag går in på mitt rum och slänger mig på sängen. Shoppingdagen i Toronto har gjort mig helt slut. Mobilen i min bakficka vibrerar till så jag drar upp den, beredd på ett sms om hur nervös Blair är, men ser att avsändaren är "Den snyggaste och bästa killen på hela kontaktlistan". Han är största muppen som ens sätter det som sitt egna namn, men lyckan som far runt i min kropp när jag öppnar smset.. Oslagbart.
"Förlåt för jag inte svarat men jag somnade. Lol. Har du något för dig? Logga in på skype annars."
Jag skickar iväg: "Loggar in nu, vänta på mig. :p"
Då jag ändå bara tänkte sitta och titta på serier hela kvällen och vänta på Blair så var det bara bra att han kom med andra förslag. Laptopen ligger orörd på mitt skrivbord, så jag går och slår upp den och sätter på den. Efter ett par sekunder kan jag logga in på min användare, och slutligen på skype. Nästan på direkten blir jag uppringd av honom och när jag svarar möts jag av ett par mörkbruna ögon och en fluffig frisyr. Det syns att han sovit.
"Godmorgon!", säger jag och ler.
"Väldigt rolig.", svarar han och gör en grimas. Jag lipar åt honom och sen skrattar vi lite. "Vad har du för dig då?"
"Ingenting, jag  väntar på Blair. Hon har förresten färgat håret rött. Rött!"
"Va? Blev det bra?"
"Hon är ju snygg i allt så jaa. Det är klart."
Vi fortsätter att småprata om saker som hänt och saker vi gjort. Det känns så bekvämt att kunna göra såhär, men jag önskar att det var i verkligheten istället. Efter att vi snackat i en timma och tjugo minuter så ringer min telefon, Blair.
"Vänta Justin, Blair ringer. Hallå?"
"Hej! Jag kan nog komma härifrån inom en timma eller så, jag hämtar upp dig."
"Vadå så vi ska till hon den där.. Vad hon nu hette."
"Khloe, ja, och det är fest. Så aa.. Sätt på dig något tight."
"Blair!"
"Vadå?"
"Jag har Justin..", viskar jag så diskret jag kan så han inte ska höra.
"Vadå är ni ett par nu!?"
"Du fattar vad jag menar.."
"Du och jag ska ta ett rejält snack i bilen påväg dit madame."
"Det får vi allt se om."
"Men du, jag måste tillbaka till middagen nu innan alla tror att jag fått matförgiftning eller något. Vi ses sen, puss."
"Pusssss.", säger jag och lägger på. Sen vänder jag mig mot datorn igen.
"Ska ni på fest?", frågar Justin.
Jag nickar till svars. "Hos Khloe. Jag har aldrig träffat människan innan men om Blair gillar henne så gör väl jag det också.."
Justin skrattar åt mitt svar. "Vad söt du är."
"Alla verkar tycka att jag är söt idag..", säger jag och börjar förklara när jag blev kallad det sist, i butiken med Blair, för honom. Vi fortsätter att prata via datorn medan jag plattar mitt hår, bättrar på mitt smink och bara fixar mig iordning.
"Ska jag ha den här, eller den här?", säger jag och visar upp två klänningar för honom.
"Kan du inte ha jeans och en hoodie?" Jag skrattar åt hans svar.
"Det är ju en fest!"
"Men du är min. Jag vill inte att massa killar ska tafsa på dig." Det där fick mitt hjärta att först hoppa över ett slag för att sedan slå snabbare. Herregud vad sa han precis? Mina armar blev plötsligt slappa och jag kunde knappt hålla upp klänningarna längre. Det var nästan så jag var tvungen att sätta mig ner också.
"Jag tar shorts.", piper jag och går in i min garderob för att få andas ett tag. Vad hände just!? Det är ju inte precis som att han är min pojkvän, men vi har inte sagt något om det i verkligheten heller. Vi borde prata om det snart, men det är så pinsamt att ta upp det. Det känns som att det är hans uppgift att ta upp det, men det är det inte. Det är lika mycket min sak att göra som hans. Justin kan ju inte tro att jag typ svimmat härinne, så jag sätter på mig ett par ljusa jeansshorts med runda nitar på sidorna och en tubtopp med nitar över brösten. Innan jag öppnar dörren tar jag ett djupt andetag för att lugna ner mig, jag överreagerar ju.
"Titta!", säger jag när jag hoppat in framför kameran.
"Spiky. Jag gillar det.", ler han och nickar.
"Fast jag gillar inte det här, det känns som att den kommer åka ner." Jag drar i tubtoppen. "Nitarna drar ju ner hela grejen."
"Byt då. Du har ju ett par jättesnygga, um.. Blommiga shorts? Du hade på dig dem när vi titta på film hemma hos mig." Han pratar om ett par höga, blommiga shorts med chiffong nedtill. De är bedårande.
"Åh ja! Tack!" Jag lutar mig fram och gör en pussmun precis när jag kommit till kameran, sen springer jag in i garderoben igen. Fort drar jag av mig nitkläderna och sätter på mig en vit spetstubtopp under de höga blomshortsen. Sen går jag ut och visar upp mig igen, och nu blev det mycket bättre. Jag toppar det med lite smycken och sen kommer Blair så vi får lägga på. Det var hur kul som helst att prata med honom, jag har ju saknat honom jättemycket. Nu väntar dock en fest där det säkert inte kommer bjudas på saft och cola, om jag känner de här personerna rätt.

"Jag vill ha en sån där lila!", fnittrar Blair som hänger på mig. Vi går runt och håller armarna runt varandra för att visa att vi är riktiga vänner som håller ihop.
"Åh jag med!", instämmer jag och nickar mot någon kille som råkade stå vid bordet.
Han räcker oss drinkarna och ger oss ett leende innan han smyger iväg.
"Fyfan vad gott!"
"Kan vi inte gå och dansa?" Blair slår ihop våra drinkar innan hon drar med mig till dansgolvet. Vi börjar åma oss på varandra och hålla på att gnida oss mot varandra. Som alla andra tjejer, fast lite slampigare. Det kanske är att det är så sent på kvällen, eller så är det alla drinkar och shots vi har fått i oss, men helt plötsligt kvittar ingenting längre förutom att ha roligt. Vi skrattar och skålar och dricker och dansar, helt utan att bry oss om alla omkring oss. När jag spillt ut hela drinken på golvet och dansat med Blair en stund så känner jag helt plötsligt två händer på min midja, och någon bakom mig. På direkten vänder jag mig om och får syn på ett välbekänt ansikte. Luke.
"Vad vill du ditt äckel!?", skriker jag för att överrösta den höga musiken.
"Jag vill ha dig.", skriker han intill mitt öga och ler sen mot mig.
Helt plötsligt kommer all ilska som jag haft inombords ända sen han gjorde sådär mot mig fram, och jag börjar slå honom som en idiot. Inte bara på armarna som jag brukar göra med Justin och de andra killarna, utan främst i ansiktet. Folket runt oss börjar stirra, men jag bryr mig inte. Han förstörde mig när han utnyttjat mig bara för att få det han ville ha, som han som tur var aldrig fick.
"Lägg av!", skriker han till och puttar bak mig så kraftigt att jag ramlar baklänges. "Din jävla hora."
"Du är den största manshoran av alla här!", skriker jag när han är påväg bort från klungan.
Musiken fortsätter att rulla och Blair är som bortblåst. Jag landade i drinken som jag förut spillde ut och helt plötsligt blev allt jobbigt. Mina fina, blommiga shorts är förstörda och tydligen är jag en hora också. Jag vill att Chaz ska komma hit och göra allt bra igen. Slå ner Luke tills han blir medvetslös och sen gå tillbaka till mig och se till att jag mår bra igen. Vart är Blair? Jag är hungrig. Och kissnödig.
"Blaaaaair!", börjar jag skrika. "Blair!"
Då ser jag baksidan av en person jag också känner igen. "Ryan!"
På direkten vänder han sig om och lyser upp av att se mig. "Jocelyn! Tja!"
"Ta mig härifrån, jag måste kissa."
Han börjar skratta åt mig men slår sen armarna runt mina axlar som Blair gjort innan, och sen börjar han gå iväg med mig. "Har du fått i dig lite mycket kanske?"
"Nej. Inte så mycket faktiskt." Ännu en gång börjar han skratta åt mig och sen leder han mig till en buske på andra sidan gatan av huset. "Kissa här, ingen ser."
"Du får inte titta!" Jag trycker upp ett finger framför hans ansikte och han skakar på huvudet.
"Jag ställer mig bakom trädet! Men du måste ta av dig shortsen."
"Ja, ja." Fort drar jag av mig mina shorts och trosor, sen ska jag huka mig ner men jag ramlar över hela tiden. Dumma, blöta gräs och lutande mark. Det snurrar så mycket. Till sist lyckas jag kissa och sen drar jag på mig trosorna och shortsen igen. "Klaaar!"
"Jag tror det är dags för dig att åka hem nu."
"Nej är du sjuk! Vi ska bara äta sen fortsätter allt."
"Jo, det ska du. Kom, sätt dig här." Han drar med mig till en parkbänk som inte var långt ifrån där vi nu stod. "Sitt kvar här tills jag är tillbaka, rör dig ingenstans. Klarar du det?"
Jag nickar ivrigt och sen ger han sig iväg till huset igen. Om han inte är tillbaka snart så går jag och tar en titt i Kayla eller vad hon nu hettes kylskåp. Något borde det väl finnas att äta. Några går ut ur huset för att ställa sig och kladda på varandra, och någon har somnat bakom busken. På tal om att sova, vad skönt det skulle vara. Att få sova en stund. Jag sneglar på bänken. Det är ju nästan som en säng. Jag kan i alla fall vila tills Ryan är tillbaka. Jag lägger mig ner på bänken och stänger sen ögonen. Efter bara ett par sekunder har jag åkt in i en djup dvala och sover lika gott som en nyfödd bebis.

29 - i'm going to new york


Previously:

Den där tjejen alltså.. Det är helt sjukt vad hon har för inverkan på mig. Aldrig har jag haft starkare känslor för någon tror jag, och vi har ändå bara haft bra kontakt i några månader nu. Efter Jasmine trodde jag inte att jag skulle hitta någon tjej förrän många år senare. Jocelyn har verkligen bevisat mig fel. Hela vägen hem ler jag för att jag har henne i tankarna. Någon underbarare tjej har jag verkligen aldrig stött på. Hela den här dagen har varit en ren dröm. Efter att jag kysste henne i sovrummet trodde jag det var kört. Utan Dylan hade jag nog inte vågat umgås mer med henne i rädsla om att jag skulle göra något liknande igen. Idag kändes det som att vi var ett äkta par, och inom en snar framtid kanske vi blir det. Det skulle verkligen vara det bästa som hänt mig på en lång tid.
"Hallå!", ropar jag efter att jag kommit in till mitt egna hus.
"Hej, vill du h- Justin! Vad har du gjort?", utbrister mamma när hon fått syn på mig. "Upp och duscha med mig, du kan ju bli sjuk!"
Samma gamla överbeskyddande mamma som innan. "Jag ska."
Det var en vecka sen vi hade erkänt att vi gillade varandra för varandra. Eller inte exakt en vecka, men fem dagar. Om det nu kvittar. Dagen efter hade vi varit hemma hos honom hela dagen och tittat på filmer på datorn och bara umgåtts. Vi hade inte gjort speciellt mycket. Dagen efter hade vi träffats med hela "gänget" så att säga så då blev det mest att umgås med alla. Sen hade vi träffats på kvällen dagen efter det och tagit en promenad i solnegången, det var verkligen jättemysigt. Han höll om mig och sa så mycket gulliga saker att jag smälte inombords. Igår träffade jag Blair och spenderade dagen med henne så då stöttes vi bara på på stan i några minuter, och idag ska vi träffas igen. Nu när vi umgås känns det som att jag kan vara 100% ärlig mot honom för att jag inte håller någon stor grej ifrån honom längre. Det är underbart.
Jag står och plattar mitt hår då det knackar på min dörr. Vad vill hon nu då?
"Vad!?", ropar jag och förväntar mig ett svar från en kvinnoröst. Då jag inte får något suckar jag högt. "Kom in!"
Dörren öppnas av ingen annan än Justin och jag blir genast generad. "Förlåt." Han flinar bara och kommer fram för att krama mig. "Akta mitt hår!"
"Du har allt blivit en liten diva, huh?"
"Äh tyst."
Han skrattar lite åt mig och slår sig sen ner på min säng. Jag kan känna hans blickar bränna på mig och det är ganska behagligt. Det är trots allt bara Justin. När mitt hår är perfekt platt drar jag ut kontakten och vänder mig mot honom. Nu håller han på med sin mobil istället, och jag förstår honom. Hur kul är det att sitta och titta på någon som fixar håret liksom?
"Vad ska vi göra idag dååå?", säger jag i hopp om att han ska lägga ner mobilen och rikta uppmärksamheten mot mig istället. Dessvärre fortsätter han bara det han håller på med. "Hallå!"
"Mmmm?"
Jag går till sängen och sätter mig vid honom istället. Han ligger raklång med ryggen mot väggen på sidan, och jag sätter mig så min rygg nuddar hans mage. Då drar han ner mobilen och sätter sig upp bredvid mig istället.
"Vad ska vi göra?", säger jag och vänder mig mot honom.
"Jag vet inte.. Har du ätit än?"
När jag tänker efter så har jag inte ätit. Men jag har inte varit hungrig heller. Jag skakar på huvudet och han tuggar i sin läpp när han kollar på mig. Det ser ut som att han funderar på något.
"Sluta gör sådär!", säger jag och gör en gest mot hans ansikte.
"Vadå då? Blir du tänd på det?", flinar han och på en gång känner jag hur ansiktet hettas upp. Varför Jocelyn, varför?! "Men ska vi dra och käka någonstans då?"
"Jag vill ha donuts."
"Du kan inte äta donuts till lunch, dummer.."
"Jo-o.", protesterar jag som ett litet barn. Donuts kan mycket väl vara lunch.
"Vi kan äta på the pancake house?"
Jag gör en trumpen min och skakar på huvudet. Justin skrattar åt mig. "Jag vill ha donuuuuuts!"
"Vi kan äta donuts efter maten."
"Kom igeeeeen, donuts."
"Du kommer svälta ihjäl dig om du bara ska äta glass och donuts till mat."
"Svälta? Jag kommer snarare bli smällfet. Nu åker vi till dunkin' donuts!", ler jag och ställer mig upp.
Justin lutar sig mot väggen och kollar på mig med ett sexigt flin på läpparna. Det är nästan så jag vill hoppa på honom och kyssa honom men det kan jag inte göra. Han skulle tro att jag var en galning.  "Snälla kom."
"Ifall jag följer med är du skyldig mig en stor tjänst."
"Ja, vad som helst! Bara jag får donuts nuuu."
"Jag kommer ihåg att du sa det där nu Joceboy.", flinar han mot mig och ställer sig upp. Han tar sig fram till mig och sätter händerna vid min midja, sen böjer han sig ner för att ge mig en kyss. Lyckan sprider sig i hela kroppen på mig och jag blir alldeles varm inombords. När vi dragit ifrån ler båda, sen lämnar jag rummet med honom i släptåg.

"Jag vill haaa... Hm.", säger jag när vi står framme vid disken inne på dunkin donuts. "En sån där smiley, en rosa, en sån där vit med rosa på och en sån där rosa med vit på också.. Hur många ska vi köpa?" Jag vänder mig mot Justin som bara skakar på axlarna.
"Jag vill ha en sån där med äpple i, och en med vanilj, um.. Och en vanlig utan något på. Och sen en vit med strössel."
"Gud vilka tråkiga du tar! Du tog en med topping. En! Vi måste ha flera. Hur många har vi tagit?"
"Åtta stycken.", ler tjejen i kassan. Jag tror att hon förstår att det är Justin för hon blev lite stel när vi kom fram i kassan.
"Då tar viiii.. Vi har inte tagit några choklad va?"
"Jag tog inga i alla fall, och du tog nästan bara rosa så nej.", flinar Justin.
"Lägg av jag gillar rosa. Men då tar vi en heldoppad choklad, en fylld choklad, um.. En sån där choklad med vit på. Den där.", säger jag och pekar på den jag menar då hon inte riktigt förstod. "Och till sist en vanlig choklad. Nu har vi tagit tolv va?"
"Jadå, det har ni.", säger tjejen och packar ihop våran låda. Nu kommer vi rulla fram efter att ha ätit upp dessa godsaker.
"Förresten du gillar choklad va?", säger jag när jag inser att jag bara tagit de fyra sista utan att ta hänsyn till Justin.
"Ja självklart. Hur mycket blir det?"
"Jag betalar Justin!", insisterar jag och drar upp plånboken ur fickan.
Justin bara trycker mig från kassan och räcker henne kreditkortet. "35."
Hon sätter i kreditkortet i en läsare och sen skriver Justin sin kod medan jag bara står där och inte har någon chans att göra något för han håller fast min hand med plånboken. Ifall det inte hade varit så mycket folk här hade jag slagit honom tills han gjort som jag velat.
"Tack så mycket.", säger tjejen när det piper i maskinen. Hon räcker lådan till Justin men jag är snabb med att ta emot den istället.
"Tack själv.", ler Justin charmigt och tjejen blir smått röd på kinderna.
Vi går mot utgången och då hör jag några skrik. "ÄR INTE DET DÄR JUSTIN BIEBER?!"
Jag vänder mig om för att se vilka som skriker, då drar Justin med mig ut. "Skynda dig!"
Tjejerna springer ut ur dörren och sprintar efter oss, men Justin drar i mig så vi springer ännu snabbare. Snabbt tar vi oss in i bilen och han låser dörrarna. "Kunde du inte hälsat på några få tjejer?"
Justin stänger ögonen och trycker huvudet mot sätet. "Inte nu, när jag är med dig. Vi skulle bara köpa donuts, som två normala människor. Jag är så trött på att behöva vara 'Superstjärnan Justin Bieber', speciellt i min egna hemstad."
Det han sa gjorde mig mållös, och han startar bilen för att försiktigt backa så inte tjejerna blir påkörda. Vi åker i tystnad på vägen ett tag.
"Förlåt.", säger jag med en pipig röst. Så fort jag blir osäker eller nervös ska alltid min röst bli så konstig. Kan jag inte bara bete mig som en normal människa?
"Säg inte förlåt, du har inte gjort något."
Helt plötsligt är han så.. Inte arg, men kort. Och hans röst låter annorlunda. Den låter hård och bestämd, inte mjuk och hes som vanligt. Resten av bilturen åkte vi i en stel tystnad.


Kanske borde jag bara hälsat på tjejerna som Jocelyn sa, det var taskigt av mig. Det var ju säkert bara fem stycken som högst, men jag kan ändå inte rå för att känna såhär. Jag är i Stratford, min hemstad, som jag inte alls tillbringar mycket tid i längre. När jag väl är här kan jag väl få känna mig normal. Speciellt när jag bara ska köpa donuts med en vän. Eller vän och vän, vi är väl inte precis vänner längre. Fast för allmänheten är vi fortfarande vänner. Vad är vi egentligen? Det har bara gått några dagar sen vi erkände att båda hade känslor för varandra, och vi har ju kyssts och sådär. Men vi är inte i ett förhållande än. Det känns lite tidigt att sätta den prägeln på varandra också. Pojkvän, flickvän. Jag kanske blir hennes allra första pojkvän. Vilken sjuk tanke.
"Vill du smaka?", ler Jocelyn lite blygt. Hon känner sig säkert obekväm med tanke på hur jag betedde mig i bilen, och fortfarande beter mig. Jag måste lägga av nu annars blir det säkert tjafs mellan oss och det vill jag inte.
"Visst.", nickar jag och ler lite svagt jag med.
Hon sträcker den gula donuten mot mig och jag tar en tugga, sen drar hon bort den från mig. Hennes bedårande, vita tandrad gör sig synlig och hon börjar fnittra.
"Vad nu?", säger jag med munnen full i friterad deg och glasyr.
Nu övergår hennes fnitter istället till skratt och jag bara ler åt henne. "Du har frosting överallt!"
"Vadå överallt?", säger jag och sväljer. "Jag har inte frosting någonstans."
"Joo.", säger hon och kryper fram till mig. Vi sitter på golvet i hennes rum med kartongen och försöker få i oss så mycket munkar som möjligt. "Här, och här." Hon drar med fingrarna där jag tydligen haft glasyr, och sen slickar hon upp det.
"Det där var sexigt.", säger jag och pekar på henne. Hon fnittrar åt mig och backar sen tillbaka till andra sidan av kartongen. Det ligger åtta munkar kvar, och flera av dem har tuggor i sig. Jocelyn har valt att smaka på de flesta, men sen tagit en annan.
"Alltså jag kan inte avgöra vilken som är godast.", säger hon med ett bekymrat uttryck. Sen tar hon upp den fyllda chokladmunken och tar en stor tugga. Chokladinnehållet bara rinner ut och hon är snabb med att stoppa in den i munnen igen. Det börjar rinna ner för hennes haka och jag börjar gapskratta åt henne. "HÄMTA PAPPER"
Garvandes ställer jag mig upp och går ut till köket för att få fram några servetter. "FORT!"
Då hör jag hårda och snabba steg i golvet, som en elefant var på besök. När jag vänder mig om får jag syn på Jocelyn som springer som en jag vet inte vad. Jag räcker henne servetterna och börjar garva ännu värre. Det här var nog det roligaste jag sett på länge!
"Justin du är en idiot.", säger hon surt när hon spottat ut munken i vasken.
"Jag gav dig ju papper!", försvarar jag mig med.
"Har jag choklad någonstans?" För att vara ärlig är hon helt ren, men jag kan inte låta bli att jävlas med henne.
"Ja, här och här.", visar jag på mig själv. "Nej, andra sidan."
"Är det borta?"
"Nej, lite till."
Hon fortsätter att gnugga och när jag börjar flina fattar hon vinken. "Idiot!" Först slår hon till mig sen vänder hon sig om och börjar gå med hårda steg igen.
"Förlåt! Baby, förlåt mig."
"Aldrig!" Hon stänger igen dörren efter sig och jag börjar knacka på den.
"Kom igen nu min älskade." Jag flinar själv åt hur cheesy jag är, men hela grejen är så rolig. Vi kan vara så otroligt barnsliga med varandra men det älskar jag med henne. Hon har den sortens humor som jag älskar på en tjej. Dörren öppnas, men bara lite så jag ser hennes ansikte.
"Be om ursäkt."
"Förlåt älskling."
"Ge mig en puss."
Jag lutar mig framåt för att ge henne en, men då öppnar hon dörren och får fram en munk som hon pressar upp i mitt ansikte. "Åh du din.."
"'Förlåt älskling'", imiterar hon mig med en tillgjord röst.

Senare samma kväll sitter vi inne på hennes rum och spelar något fånigt kortspel hon lärt mig. Jag förlorar alltid, och det gör mig frustrerad.
"Fusk!", ropar jag när hon visar upp sina kort och vinner en femte gång i rad. "Det där var fusk!"
Hon skrattar åt mig. "Du är den dåligaste förlorare jag känner."
"Jag är inte en dålig förlorare, det är du som fuskar hela tiden.", säger jag och kastar mina kort i högen. Sen sätter jag mina armar i kors och putar med underläppen. "Jag vill inte spela mer."
"En gång till.", insisterar hon och samlar ihop alla kort.
"Nej."
"Jo!", säger hon och möter min blick.
"Nej."
"Jag gör vad som helst!"
"Vad som helst?", säger jag och börjar flina istället.
"Justin.."
"Jag skojade bara!"
"Ungar..", säger Jocelyns mamma medan hon knackar på dörren. Sen öppnar hon den och tittar på oss. "Jag ska ut och träffa några vänner, jag kanske spenderar natten hemma hos någon av dem också. Lovar ni att sköta er? Inga fester eller nedbrända hus?"
Hennes mamma var trevlig och man märkte vem Jocelyn fått sin humor ifrån. "Jag kan lova i alla fall, men jag vet inte om Jocelyn är på samma plan som mig." Hon ger mig en mördarblick och jag och Jocelyns mamma skrattar bara.
"Vad bra, hör av er om det är något."
"Det ska vi.", säger Jocelyn. "Hejdå."
"Ha så kul.", säger jag och hon ger mig ett tacksamt leende innan hon stänger dörren och ger sig av.
"Då var det bara vi då.", säger Jocelyn och ger mig ett flin som jag inte riktigt vet hur jag ska tyda.
"Jag ve-", hinner jag säga innan jag avbryts av min ringsignal. Jag drar upp telefonen ur min bakficka och ser "Scooter" lysa upp på hemskärmen. "Jag måste ta det här.."
Jag ställer mig upp och lämnar rummet innan jag svarar. "Hallå?"
"Hej Justin.", säger Scooter med sin stressade röst. "Jag är upptagen men jag måste påminna dig om att du åker till New york i övermorgon för en plåtning till Girlfriend, sen ska du även vara med på en välgörenhetstjofräs senare i veckan." Just det ja, New york..
"Hur länge stannar vi?"
Han harklar sig innan han svarar: "Jag kommer tyvärr inte kunna följa med, Cody har en show i Atlanta då.. Men du ska vara där i tja, åtminstone fyra dagar."
"Kan jag åka hem sen?"
"Jag föredrar att du stannar i USA ett tag. Har du inte redan varit i Stratford hela sommaren hittills?"
Som att det har påverkat mitt jobb någonting. "Men jag ska ju på turné i höst.."
"Du ska ha ju ett uppträdande med nya albumet i Los angeles  nästnästa onsdag."
Idag var det lördag, jag ska till New york på måndag och stanna där tills åtminstone fredagen. Kanske borde jag följa Scooters råd, han brukar ha rätt i det han säger. "Ah just det.. Jag åker till lägenheten i LA efter New york då."
"Det var det jag ville höra." Jag kan höra hur han ler på andra sidan. "Men Cody ska strax upp på scenen, vi får prata senare."
"Hejdå.", säger jag och lägger på.
Jag går tillbaka in till Jocelyns rum och möts utav två nyfikna ögon. "Vem var det?"
"Scooter, jag ska till New york i övermorgon."
"Åh.." Hon låter nästan besviken. "Hur länge stannar du?"
"Förhoppningsvis till den 26:e."
"26:e?"
"Jag vet..", mumlar jag. "Men det sista jag måste ha gjort är den 25:e, ett uppträdande. Om jag har tur kan jag åka hem dagen efter."
"Det är ju ändå inte så lång tid.. Eller hur?"
"Nej, det brukar gå fort. Vi får ha kontakt via telefonen.", säger jag och ger henne ett halvhjärtat leende. Hon ger mig ett exakt likadant tillbaka.
"Kan inte du sova här inatt? Om du ändå måste åka på måndag.."
"Jo.", nickar jag. "Det kan jag."
"Tack. Men kan vi inte göra något annat nu? Jag är utsvulten. Är du duktig på att laga mat?"
"Jag är ju ingen Jamie Oliver direkt.."
"Inte jag heller. Men man kan alltid försöka. Kom.", säger hon och är uppe på fötter på bara ett par sekunder. Jag ställer mig upp och följer med henne ut genom dörren. Tiden ifrån varandra får verkligen inte få oss att glida isär. Den här gången är det ju bara tio dagar, men vad händer när det blir flera månader isär? Om hon lämnar mig som mina tidigare flickvänner gjort vet jag inte vart jag ska ta vägen.
"Vi kan göra mac and cheese! Eller något?", ler hon mot mig och håller fram ett paket med makaroner och ostsås.
"Det blir jättebra.", ler jag till svars. Det är ofattbart vad den här tjejen gjort stort intryck på mig.

28 - the whole day has been a dream


Previously:

"Jag klarar det inte mer.", säger han helt plötsligt och jag blir chockad. Klarar inte vad? Våran vänskap? Jag får nästan lite panik och mina armar och ben blir mjuka som spaghetti. Kan inte jag bara få sjunka ner i ett hål och dö? "Jag kan inte bara vara vän med dig längre." VA?
"V-vadå?"
"Vill du lämna mig nu så gör det men lyssna.. Dagen jag träffade dig igen så höll jag på att gå i taket. När jag sen fick prata med dig och umgås med dig mer blev jag ännu mer galen i dig. Så fort vi träffas vill jag vara vid dig hela tiden, jag vill röra dig hela tiden och helst av allt skulle jag bara vilja ha dig i mina armar hela tiden. Du är den vackraste tjej jag någonsin mött med det största hjärtat på den här planeten. Du är så positiv, glad, framåt, spontan, full av överraskningar och det gör mig galen. Jag kan inte hitta en ända sak jag inte gillar med dig och jag blir så arg över det. Jag kan inte rå för att jag känner såhär så förlåt men jag tror att jag har fallit för dig, Jocelyn."
Och med ens blev jag yr. Tankarna som flög runt i mitt huvud var helt galna och allt bara.. Det var så overkligt. Hela jag blev konstig. Mitt hjärta började slå snabbare, blodet tog sig till mitt ansikte så jag blev alldeles varm, mina armar och ben blev ännu mjukare och ostabilare och min underläpp sjönk ner så jag hade vidöppen mun när jag stirrade på honom. Justin världens-snyggaste-och-underbaraste-människa-jag-någonsin-träffat Bieber sa precis att han fallit för mig. Och att jag ser bra ut. Han måste vara helt dum i huvudet. Någon så perfekt som honom kan inte på fullaste allvar gilla någon som mig.
"Så um..", börjar han för att bryta tystnaden.
Jag vet knappt vad jag ska säga. Det här kom som en chock nästan. Jag vet att Dylan tjatade om det igår men nu när han själv berättar det blir allt så himla.. Verkligt.
"Tack." Justin rycker till av det jag sa. Hans vackra bruna ögon får ett annat skimmer. Nyss såg de så ledsna ut men nu börjar de glänsa igen, som de brukar. Det ger mig mod och jag känner mig helt plötsligt bekväm mitt i allt det konstiga. "Jag tror att jag fallit för dig också."
Hans mungipor drar på sig och han ler ett stort, genuint leende. Det gör mig varm inombords och hela jag smälter. Jag kan inte motstå att besvara leendet och kolla ner i mitt knä för det är så pinsamt att sitta och le som ett fån. Vi har precis berättat att vi har känslor för varandra, och nu sitter vi bara och ler i ren tystnad. Plötsligt bryts tystnaden av Justins ringsignal och jag kollar upp för att se honom sitta med den i handen. Han ger mig en ursäktande blick och ställer sig upp för att svara.
"Hallå?", säger han och lämnar rummet. Jag hör bara att han pratar men kan inte urskilja några ord. Efter några snabba minuter är han tillbaka igen men han stannar vid min stol. Först stirrar jag bara på hans byxor men sen vågar jag mig på att kolla upp och möta hans blick. Det har blivit väldigt många utbytande blickar under tiden i köket men det är skönt att kunna kolla på varandra istället för att prata. Hela situationen är så pinsam på något vis att jag helst avstår från att prata. Han räcker ut handen och jag tar den så han kan dra upp mig. Precis när jag kommit upp på fötter lutar han sig snabbt in mot mig för att ge mig en kraftfull kyss. Den är full av känslor och det känns verkligen som att fyrverkerier sprakar kring oss. Den är helt underbar och jag vill aldrig att den ska ta slut. Hans händer vilar tryggt i mina och allt är bara perfekt just nu.
"Du anar inte hur länge jag velat göra det här.", mumlar han när vi dragit ifrån.
Sen står vi bara där och tittar på varandra hand i hand, för jag vet inte ens vad jag ska säga. Helt mållös är jag.
"Men um..", börjar han medans han nervöst pillar med mina händer. Det är urgulligt hur nervös han är. "Vi går upp till mitt rum istället."
Han släpper våra händer och börjar gå mot trappan. Jag följer efter honom och strax är vi uppe i hans rum. Justin slänger sig på sin minimala säng och jag sätter mig på hans skrivbordsstol som inte står alltför långt borta från sängen. Efter en stunds tystnad bestämmer jag mig för att bryta den. Hur ska vi annars komma nånstans härifrån?
"Jag ska till Blair så fort jag är klar här.. Vill du följa med?" Vi kan likagärna byta ämne eftersom det hela bara är så pinsamt.
"Visst. Jag måste bara byta om.", säger han och ställer sig upp. Han tar sig till sin garderob och öppnar dörren. Jag kan se att det hela är en stor röra och jag får nästan hålla mig för skratt. Tröjorna är inte direkt i högar utan de ligger inslängda som att han gjort en snabbstädning genom att bara hasa in allting. Efter en stund får han ut en t-shirt och ett par shorts. Han vänder sig mot mig och jag är redo på att han när som helst ska säga att jag måste lämna rummet, men istället drar han bara av sig tröjan för att få på den andra. Jag får syn på, eller rättare sagt stirrar, på hans muskulösa mage och hans tatueringar. Dock varar stunden bara i ett par sekunder för strax är den andra på.
"Gillar du vad du ser?", flinar han.
"Äh lägg av.", säger jag och tittar generat bort. Kanske borde jag bara gå ut härifrån självmant istället.. 
"Ska vi dra?", säger han efter bara någon sekund och när jag tittar mot honom har han chockerande nog lyckats byta byxor. Så fort?!
"Hur gjorde du det där?", säger jag med en förvirrad min fastklistrad på mitt ansikte. Han ger ifrån sig ett bedårande miniskratt och går mot dörren.
"Kom nu."
 
Så fort vi kommit till Blair hade hon ringt killarna som precis anlänt. Vi alla låg och solade vid hennes pool, fast sakta men säkert hade regnmolnen kommit närmare. 
"Jag tror jag kände en droppe!", utbrister Blair och sätter sig kvickt upp.
"Vi borde kanske gå in?", föreslår Ryan.
Alla börjar samla ihop sina egna grejer och sen förflyttar vi oss inåt. Som vanligt sätter vi oss i hennes vardagsrum. Verandadörrarna är fortfarande öppna och sakta men säkert återgår dropparna till ett jämnt regn. Killarna pratar om något spel och Blair nickar och lyssnar mest, men jag är mer fokuserad på regnet. Regnet har alltid fascinerat mig. Det är inte precis så att jag suttit och forskat om regn varenda ledig sekund jag haft i mitt liv, men så fort det regnat har jag bara suttit och tittat. Tänkt och bara.. Slappnat av. Regnet gör mig lugn och det är så mycket bättre än sol i mina ögon. Inte när man kanske gör något som jag och Blair när vi shoppade, men som idag när man är lugn och bara kan skåda det är det jättehärligt. En stund funderar jag på att förflytta mig från fotöljen till verandadörren istället. Det gör jag också, och de flesta tystnar för att undra vad jag håller på med.
"Så Little J..", börjar Dylan. Jag suckar högljutt för jag vet nog minsann vad han är påväg att säga. "Hur går det med dig och min bro precis här?"
Killarna skrattar och gör busvisslingar. Jag tittar på Justin och hans ögon ser så mjuka och snälla ut att jag bara vill gå fram till honom och ge honom en stor kram. "Det går."
"Inga kommentarer på det huh?", säger Ryan och killarna skrattar ännu en gång. Ifall Chaz varit här skulle han säkert fått utbrott på Justin eller något. Det är ganska skönt att han hållt sig borta från oss. Fast sådär kan jag väl ändå inte säga.. Han är ju min kusin för guds skull.
"Kan vi inte gå ut och gå?", säger jag för att komma in på något annat.
"I det här vädret?", säger Blair med en avskyvärd min.
"Nej tack.", säger Dylan och Ryan instämmer.
"Men det är jättekul med promenader i regnet."
"Jocelyn du börjar låta som min mormor..", säger Blair och killarna skrattar lite smått. Alla utom Justin, som haft sin blick på mig sen Dylan sa det där.
"Jag kan.", säger Justin och alla tittar mot honom.
"Är du sjuk?", säger Dylan och sätter sin hand på Justins huvud. Alla skrattar men Justin bara drar undan hans hand.
"Kom då.", säger jag och ger honom ett finurligt leende när jag ställt mig upp.
"Asså ni är ju de konstigaste jag känner..", mumlar Blair när vi lämnar huset.


Jag hade erkänt. Till henne dessutom. Jag sa precis som jag kände och hon sa att hon kände likadant till mig. Det måste väl ändå vara den bästa känslan i världen, att erkänna sina känslor och få den andres känslor bekräftade. Vi hade bara varit hemma hos mig och jag kunde inte motstå att kyssa henne sen. De där underbara, kyssbara läpparna som jag hade suktat efter i flera veckor nu. Sen hade vi åkt hem till Blair, och helt plötsligt ville hon gå ut och gå i regnet. Men regnpromenader gör mig ingenting, speciellt inte när jag har henne i mitt sällskap.
"Undra varför Dylan hela tiden ska prata om oss.", säger hon plötsligt.
"Han gillar väl dina reaktioner.", säger jag och ler ner mot henne.
Hon ger mig en förvirrad min. "Vad menar du nu?"
"Ingenting.", flinar jag så hon ska bli nyfiken.
"Jo kom igen! Du kan inte säga sådär och förvänta dig att jag inte vill ha ett svar." Hon stannar upp och jag gör detsamma. Hennes förut perfekta håruppsättning har nu blivit en aning sne och några hårslingor ligger fastklistrade i hennes ansikte istället. Sminket har börjat rinna lite också. Jag drar undan en av hårslingorna bakom hennes öron, sen låter jag handen bara glida ner längs henne tills jag kommer till hennes hand.
"Du vet..", säger jag och hennes blick följer varenda rörelse jag gör. Hennes mun är lite öppen och hon är stel. "Vi borde börja vara ärliga mot honom snart."
"Va?", säger hon och höjer nu ansiktet så hon kollar in i mina ögon istället för ner på våra händer.
Jag flinar till. "Visste att jag kunde få din uppmärksamhet." Jag ger henne en snabb puss på munnen.
"Du gör mig förvirrad Justin Drew Bieber.", säger hon och jag skrattar till åt hennes gulliga sätt att vara på. Allt med henne gör mig bara så glad jämt.
"Du gör mig galen Jocelyn Miranda Valdez."
Hon ställer sig på tå och lutar sig framåt så våra läppar kan mötas i en perfekt kyss. Det var första gången som hon tog initiativet, till en kyss dessutom. Om inte det är positivt så vet jag inte vad som är det. Vi drar ifrån sakta och står sen och tittar in i varandras ögon en stund. Det har varit så många tysta stunder idag då vi bara tittat på varandra, att jag inte ens kan hålla räkning på dem. Jag drunknar i hennes ögon hela tiden och kan knappt ta mig ur, enbart när hon tittar bort eller ner kan jag sluta kolla. Vilket hon precis gör, tittar ner i marken och börjar vrida lite på hennes högra fot.
"Jag borde följa dig hem."
"Ska vi inte gå tillbaka till Blair?", säger hon överraskat.
"När vi ser ut såhär?", säger jag och skrattar till.
"Du har nog rätt då."; ler hon.
Vi börjar ännu en gång gå och den här gången pratar vi om hennes besatthet av regn. Eller besatthet och besatthet, hennes fascination av regn som hon själv väljer att kalla det. Själv föredrar jag nog sol, men alla är vi olika. Efter bara några få minuter är vi vid hennes hus. Hon huttrade sista vägen hem och hade jag haft en varm tröja hade jag gett henne den, men tyvärr är jag lika dyngsur som henne.
"Vi kan väl ses imorgon..?", säger hon när vi står på hennes veranda.
"Absolut.", säger jag och ler mot henne. Hon besvarar mitt leende, och sen kysser vi varandra igen.
"Hejdå." Jag ler bara till svars, och går inte därifrån förrän hon stängt igen dörren.
Den där tjejen alltså.. Det är helt sjukt vad hon har för inverkan på mig. Aldrig har jag haft starkare känslor för någon tror jag, och vi har ändå bara haft bra kontakt i några månader nu. Efter Jasmine trodde jag inte att jag skulle hitta någon tjej förrän många år senare. Jocelyn har verkligen bevisat mig fel. Hela vägen hem ler jag för att jag har henne i tankarna. Någon underbarare tjej har jag verkligen aldrig stött på. Hela den här dagen har varit en ren dröm. Efter att jag kysste henne i sovrummet trodde jag det var kört. Utan Dylan hade jag nog inte vågat umgås mer med henne i rädsla om att jag skulle göra något liknande igen. Idag kändes det som att vi var ett äkta par, och inom en snar framtid kanske vi blir det. Det skulle verkligen vara det bästa som hänt mig på en lång tid.
"Hallå!", ropar jag efter att jag kommit in till mitt egna hus.
"Hej, vill du h- Justin! Vad har du gjort?", utbrister mamma när hon fått syn på mig. "Upp och duscha med mig, du kan ju bli sjuk!"
Samma gamla överbeskyddande mamma som innan. "Jag ska."

ASSÅ ÅH VAD JAG BLIR FÖRBANNAD PÅ MIG SJÄLV. Jag har skrivit om kapitlet säkert 6-7 gånger för jag har velat ha det PERFEKT men jag verkar aldrig bli nöjd. Nu har det dessutom gått alldeles för lång tid utan uppdatering så jag får helt enkelt publicera detta. Det känns som att jag bara skriver samma saker om och om igen, men de senaste tre kapitlerna har varit de svåraste någonsin att skriva ni anar inte. Vill att det ska vara verklighetstroget men det är skitsvårt, ni anar inte. Hoppas det i alla fall duger, och det kommer bli mycket roligare snart. Det är ju nu den "riktiga" novellen drar igång liksom. Kommentera så kommer nästa snabbare!