HÅLL UT BELIEBERS

Vet att uppdateringen skulle bli bättre men min idiotiska laptop började lagga och det är den som har 95% av nästa kapitel.. Suck. Men kan iallafall informera om att jag nog har löst problemet så kapitlet borde komma ut imorgon! Så håll ut, och förlåt so very much!
 
32619_530334020344826_1788227652_n_large
allas våran heting♥

21 - feelings everywhere

Previously:
"Men du, nu ska jag och min dam fortsätta med det vi höll på med sååå.."
"Justin!", säger jag men då har han redan lagt på. "Vad var det där bra för!?"
"Om det är vad som krävs för att få dig för mig själv, då gör jag så.", flinar han.
"Du vet väl att du låter som en förföljande våldtäcktsman när du säger så?"
"Nejdå.", flinar han till svars.
Jag sätter mig till rätta igen och kollar på skärmen där Justin nu loggat in på twitter igen. Justin och hans förbannade twitter, den är ju som hans drog.


"Tja bro's!", säger jag och gör en handshake med Ryan, sen Dylan och sist Chaz. Vi gör inte handshakes ofta, men sker det så sker det.
"Tjaaa!", svarar de nästan i kör.
"Vad händer?", frågar jag och slår mig ner i Ryans bekväma fotölj. Den är rätt nedsutten men jag har alltid gillat att sitta i den, ända sen jag var liten.
"Vi tänkte spela xbox, är du med?"
"Visst, men kör ni först." Ryan har bara tre kontroller eftersom Dylan råkade förstöra den ena senaste gången vi spelade. Han måste vara den sämsta förloraren jag någonsin mött.
"Är det säkert?", frågar Chaz för att försäkra sig om det. Jag nickar som att det vore det självklaraste i världen, och de sätter på allt.
Min mobil blippar till och jag drar upp den ur min bakficka bara för att mötas av Jocelyns namn. Hon har skickat ett mms så jag låser upp telefonen och ler på en gång. Hon och jag har börjat skicka massa bilder till varandra istället för att skriva så det blir en del. Hon skickade en bild på henne med solglasögon när hon håller upp en drink, det ser ut som att hon ligger på en solstol. Det är säkert hemma hos Blair, med tanke på att hennes storebror är bartender. Jag tar en bild på killarna och skickar till henne, sen ägnar jag uppmärksamheten åt dem igen. Det ser ut som Call of duty men kan likagärna vara Assassin's creed. Själv är jag mer för NHL och Fifa, men det spelar ingen större roll.
Killarna spelar i någon halvtimma till innan Chaz byter av med mig. Det går ganska dåligt för mig och slutar med att jag förlorar tre gånger. Som sagt, krigsspel är inte riktigt min grej.
"Justin du måste höja ditt spel! Om du fortsätter såhär kommer du aldrig komma vidare.", säger Dylan med en hand på min axel, och vi alla börjar skratta åt honom. Han låter som en mycket dedikerad fotbollstränare eller något.
"Kan vi inte dra över till tjejerna och bada eller något istället? Det är ju omänskligt varmt idag.", stönar Dylan och slänger sig i Ryans säng.
"Erkänn du vill bara dit för att se Blair i bikini?", flinar Ryan.
"Äh håll käften va?", mumlar Dylan ner i sängen. Vi skrattar till och jag får ett till mms av Jocelyn. Den här gången på hennes solbrända ben som är alldeles blöta. De har säkert badat.
"Jag kan fråga Jocelyn om vi kan dra dit?", frågar jag och killarna tittar förvånat på mig.
"Vadå snackar du med henne nu?", undrar Chaz.
Jag nickar. "Vi skickar bilder till varandra hela tiden..", börjar jag innan jag inser hur fel det låter. "Eller asså kolla." Chaz får se våran konversation där det bara är helt vanliga bilder på saker vi gör/stöter på och han verkar inte bli något sur. Tur det.
"Ja, fråga henne du.", säger Ryan och jag skickar iväg ett sms. Snabbt får jag ett svar med "javisst, bara att komma!".
"Det gick, men jag måste hem och byta om.", säger jag. Killarna instämmer i kör och vi går ut på en gång. Ryan bestämmer att vi ska mötas utanför honom om en halvtimma, så vi kan ta sällskap hem till Blair. Vi tycker det är en bra idé, och sen delar vi upp oss. Jag bor inte speciellt långt ifrån Ryan så jag går hem. Bara bra att få upp konditionen, om jag inte vet fel så drar Believe turné genrepen igång i början av hösten. Min telefon blippar till och där är hennes ansikte igen, den här gången med Blair också. De gör pussmunnar mot kameran och man skymtar överdelen av deras bikinis. Skärp dig Justin, hon är två år yngre än dig.


Vi kunde höra killröster, och inte långt efter syntes de runt hörnet. Min blick dras genast mot Justin, och herregud vad han ser bra ut. Ett leende bildas på hans läppar, men jag kan inte se hans ögon på grund av de stora svarta solglasögonen. Jag ställer mig upp och öppnar armarna så Justin kan ge mig en kram.
"Hej!", säger jag glatt och drar in hans doft. Killparfym måste vara det bästa som finns.
"Tjaa.", svarar han och släpper mig. Han drar av sig solglasögonen så jag får se hans underbara hasselnötsbruna ögon. Jag har inte tänkt på hur sjukt bra han ser ut förrän nu den senaste tiden. Det känns som att han sitter på min näthinna hela tiden, och det är inte bra alls. Vi kan inte bli mer än vänner, det går inte. Chaz skulle döda honom och han är två år äldre än mig. Det är en ganska stor skillnad.
"Snygging där.", viskar han så de andra inte ska höra och ett flin bildas på hans läppar. Jag kan inte avgöra om han är seriös eller inte, men rodnaden sprider ut sig över mina kinder som vanligt iallafall.
"Sluta.", säger jag tyst då min röst inte vill samarbeta med mig. Han har den senaste tiden haft en sådan påverkan på mig. Hoppas att det här bara är en kortvarig crush som så småning om går över.
"Hörni turturduvor!", ropar Dylan och våra blickar dras mot honom på andra sidan poolen. "Ska ni hoppa i eller?!" Alla andra är redan i poolen och skrattar mot oss. Rodnaden måste blivit hundra gånger värre än vad den redan var. Justin drar av sig tröjan och börjar gå mot poolen. När han märker att jag inte följer med honom vänder han sig om.
"Ska du komma eller?", ler han.
"Jag vet inte..", tvekar jag.
Innan jag vet ordet av det har han tagit ett språng mot mig, tagit upp mig i hans famn och hoppat ner i poolen med mig.
"JUSTIIIIIIN!", skriker jag när mitt huvud når ytan igen. "JAG SKA DÖDA DIG!"
"Det hoppas jag verkligen inte!", säger Justin och alla skrattar åt min reaktion. Vad är grejen med alla idag, värst vad de ska skratta!
"Du ska allt få hämnd.", ryter jag ner mot vattnet så de knappt hör.
"Det får vi allt se om.", flinar han och skvätter vatten på mig.
"På riktigt Justin!", säger jag argt och killarna skrattar ännu mer. Det är inte ens kul att han förstört min frisyr!
När solen börjat skymma så gick vi alla in och satte oss i Blair's stora vardagsrum på undervåningen. Hennes föräldrar var hemma men lät oss vara, så vi bara var som vanligt.
"Kan vi inte dra och käka någonstans?", säger Dylan från ingenstans. "Jag är vrålhungrig.."
"Vi kan ju alltid beställa pizza.", ler Blair.
"Åh nej fy, inte pizza.", stönar Ryan. "Har ätit det säkert tre dagar i rad nu."
"Euw!", säger Blair och vi skrattar. "Men jag kan kolla om vi kan grilla eller något.."
"Jag kan åka och handla i sådana fall.", säger Justin som sitter bredvid mig.
"Och jag kan följa med och se till så allt blir rätt.", säger jag och flinar mot Justin.
Han puttar till mig lite och gör ett surt ansiktsuttryck. "Jag klarar mig själv."
"Det vet vi alla att du inte gör Justin.", ler Blair och alla skrattar. "Men ni kan dra och handla kanske?"
"Absolut.", säger jag och kollar på Justin som nickar.
"Bra, då kan vi skriva en inköpslista Jocelyn!"
"Woho!"
"Kökshoror!", skriker Dylan när vi gått mot köket och alla börjar garva. Ingen humor what so ever de där killarna.
Vi går in till deras enorma, ljusa kök. Blair går till en låda och tar fram ett block och en penna, sen lutar vi oss över en bänk.
"Jag tro-", börjar jag men blir avbruten av Blair.
"Har du och Justin någonting på gång?"
"Va?"
"Sättet ni kollar på varandra, ni ska vara vid varandra hela tiden, ni ska RÖRA varandra hela tiden, ni ska göra sakerna tillsammans hela tiden.."
"Vad snackar du om?", säger jag och rodnaden börjar ta form av allt hon säger. Vadå sättet vi kollar på varandra? Vi kollar väl på varandra som alla andra kollar på varandra? Och vara vid varandra, det är väl för att det blir så. Eller något. Och röra varandra gör vi verkligen inte, och vi gör väl lika mycket tillsammans som alla andra. Vad är det nu hon fått för sig?
"Jocelyn du rodnar ju! Lyssna jag skulle stötta Justlyn till 100% men jag är din bästa vän och jag förtjänar att få reda på det före alla andra! Så, har ni någonting hemligt förhållande så kan du ju berätta det till mig nu." Justlyn? Va? Jag trodde bara att jag och Justin var vänner, eller? Tänk om han ser mig på annat vis? Min mage började bubbla som att jag vore nervös och glad på samma gång, typ som när man var liten och skulle göra något jätteläskigt men som man ändå såg fram emot. Typ åka slänggunga eller liknande.
"Uhm.. Nej?"
"Asså åh! Om du inte ska vara samarbetsvillig så tänker jag be Dylan fråga Justin! Så det så." 
"Fråga vad?", säger Justin, som verkar ha varit bakom våra ryggar längre än vad jag hoppats.
Hoppas det blev ett bra kapitel, stressade lite så det skulle komma upp fortare. Kommentera så kommer nästa kapitel fortare! ♥

JAG ÄR SÅ LEDSEN

FÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅT ATT JAG INTE PUBLICERAT NÅGOT JAG MÅR SÅ SJUKT DÅLIGT ÖVER DET!
 
Har varit sjukt upptagen för har fått massa nya vänner och varit hemma typ en timma om dagen och då har jag inte orkat sätta på datorn ens. Så ja, inte ens min personliga blogg har blivit speciellt uppdaterad. Men har bestämt med mig själv att jag nu ska börja använda min laptop igen vilket betyder att jag kommer kunna ligga med den i sängen och då kommer jag nog orka gå in och skriva ibland.
 
Dock är min motivation i botten, har slutat läsa alla novellbloggar för finner inget intresse för det längre. Vet inte vad som händer med mig.. Men så fort skrivandet sätter igång igen så kommer nog motivationen tillbaka. Nästa kapitel kommer inom en sjukt snar framtid då det är 85% färdigt redan. Sprid till era vänner att jag kommer bli aktiv igen så lovar jag att bevisa er att jag kommer vara det också!
 
TACK TILL ER ALLA LÄSARE SOM STANNAT ÄVEN FAST JAG INTE UPPDATERAT, LOVE YOU!♥